Hör Celine Dion sjunga den nya Skönheten och Odjuret sången ”How Does A Moment Last Forever”

Musik

Det går ju inte ha en nyversion av ”Skönheten och Odjuret” utan att Celine Dion framför en ballad till filmen!

Med premiären bara några veckor bort har Disney släppt det officiella soundtracket för den nya filmen. Det innehåller inte bara hela filmens soundtrack — som framförs av Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, och fler — det innehåller även tre låtar som kommer att spelas under eftertexten: Ariana Grande och John Legends version av “Beauty and the Beast”, Josh Grobans ballad “Evermore”, och Celine Dions inspelning av den nya sången “How Does A Moment Last Forever”.

Det har gått över 25 år sedan Dion spelade in titelmelodin för 1991-års animerade film tillsammans med Peabo Bryson. I filmen framför Angela Lansbury “Beauty and the Beast”, men Bryson och Dions alternativa version var en hit på radio, vilket gav Dion hennes allra första Grammy!

Lyssna på Celine Dions nya sång här nedanför!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password