Köp nu

Atomic Blonde (2017)

Action Mysterium Thriller
6

Hyfsad

Se den brutala trailern för ”Atomic Blonde”!!

Universal Pictures har släppt en Red Band trailer för kommande ”Atomic Blonde”, i vilken vi ser Charlize Theron sparka röv och vara suveränt läckert tuff! Spana in trailern här nedanför!

Charlize Theron har huvudrollen i ”Atomic Blonde”, som är regisserad av David Leitch (”John Wick”, ”Deadpool 2”) får ett adapterat manus av Kurt Johnstad. ”Atomic Blonde” är baserad på Oni Press seriealbum som är skrivet av Antony Johnston och illustrerad av Sam Hart. Premiär blir det den 28 juli efter premiären vid SXSW Film Festival söndagen den 12 mars.

Atomic Blonde” bjuder på en halsbrytande action-thriller som följer MI6:s mest dödliga agent i en stad som kokar av revolution och i bakgrunden grupper av landsförädare.

Kronjuvelen bland Hennes Majestäts hemliga agenter är agent Lorraine Broughton (Theron) som är lika delar spion, sensualitet och våldsamhet som använder all sin kunskap för att överleva ett omöjligt uppdrag. Hon sänds ensam till Berlin för att hämta en dossier från en stad som är i upplösning. Hon samarbetar med stationschefen David Percival (James McAvoy) för att navigera genom ett dödligt spel bland spioner.

I ”Atomic Blonde” ser vi också John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella och Toby Jones.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password