Animerad Godzilla landar på Netflix!

Blogg Film Nyheter

Det händer en hel del i Godzillas värld just nu. Nyligen vann TOHO:s ”Shin Godzilla” priset för bästa film i den japanska motsvarigheten till Oscarsgalan. Filmen är en sorts uppföljare till 2014-års ”Godzilla” och det är även den kommande striden med Kong som släpps 2020; det är med andra ord en riktigt bra tid för fans av Kungen av monsters. För vet ni vad? Det kommer mer! Det är nämligen en animerad film på G!

Netflix Japan har just meddelat på Twitter att Polygon Pictures kommande animerade film ”Godzilla” kommer att släppas globalt på Netflix senare i år. Filmen är regisserad av Kobun Shizuno och Hiroyuki Seshita och är den första animefilmen i franchisen.

Filmen är skriven av Gen Urobuchi och bland rösterna kommer vi höra Yuuki Kaji, Takahiro Sakurai, Mamoru Miyano, Junichi Suwabe, Kana Hanazawa och Tomokazu Sugita.

Spana in lite konceptbilder här nedanför!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password