Vinn ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” på Blu-ray!!

Tävling

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Fox/Paramount Home Entertainment anordnat en ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem”-tävling.

Vinster i potten: 3 st. ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” på blu-ray! ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” släpps på Blu-ray och DVD den 27 mars!

[toggles behavior=”accordion”]
[toggle title=”⇓Klicka här för att läsa mer om Fantastiska vidunder och var man hittar dem”]

Filmen utspelar sig ca 70 år före handlingen i Harry Potter-filmerna. Året är 1926 och på New Yorks gator ödelägger ett mystiskt väsen allt i sin väg och hotar att avslöja den hemliga trollkarlsvärlden. Newt Scamander anländer till staden då hans expedition runt jorden för att undersöka och rädda magiska varelser börjar närma sig sitt slut. När den intet ont anande mugglaren Jacob Kowalski av misstag släpper lös några av Newts vidunder måste ett udda gäng hjältar hjälpas åt för att fånga in de förrymda vidundren innan de kommer till skada, men deras uppdrag gör att de hamnar på kollisionskurs med mörka makter.

 Fantastic Beasts and Where to Find Them
(2016) on IMDb

[/toggle]
[/toggles]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 27/03-2017.

TÄVLINGSFORMULÄR
OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2017-03-27 12.00

Lycka till!

Köp eller hyr
Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo
När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 27 mars 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

© 2017 Fox/Paramount Home Entertainment


Tävlingen pågår till och med 2016-03-27 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password