Red Band trailer för ”Life” visar oss mer av utomjordingen!

Trailers

Columbia Pictures och Skydance har släppt en ny red band trailer och featurette för ”Life”, i vilken vi ser Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson och Ryan Reynolds i en konfrontation med en utomjordisk varelse. Spana in dem här nedanför!

Life” är en skrämmande sci-fi thriller om ett team av forskare ombord den Internationella Rymdstationen vars uppdrag blir skräckfyllt då de upptäcker en snabbt växande livsform som orsakade total utplåning på mars, och nu hotar besättningen och allt liv på jorden.

I filmen ser vi Jake Gyllenhaal (”Nightcrawler”, ”Demolition”), Rebecca Ferguson (”Mission: Impossible – Rogue Nation”, ”The Girl on the Train”), Ryan Reynolds (”Deadpool”, ”Criminal”), Hiroyuki Sanada (”The Wolverine”, ”The Last Ship”), Ariyon Bakare (”Jonathan Strange & Mr. Norrell”, ”New Blood”), och Olga Dihovichnaya (”Twilight Portrait”, ”House of Others”).

Life” är regisserad av svenska regissören Daniel Espinosa och skriven av Rhett Reese & Paul Wernick.

Life” får premiär den 24 mars, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password