I maj kan vi se Lazenbys resa till att bli James Bond!

Blogg Film

För alla James Bond fans så kommer i maj en ny dokumentär kallad ”Becoming Bond”. I denna dokumentär får vi historien bakom mannen som gjorde en lysande Bond, men tyvärr bara en gång.

Jo vi pratar naturligtvis om George Lazenby, modellen och bilförsäljaren från Australien som med en ny utstyrsel, frisyr och några lögner lyckades knipa åt sig en av världens mest åtråvärda filmroller, efter att Sean Connery la av. Och hur het än Connery var så gjorde Lazenby stor succé i filmen ”I hennes majestäts hemliga tjänst” och blev faktiskt erbjuden att skriva kontrakt för sex ytterligare Bond-filmer…men tackade nej.

Denna historia är återberättad många gånger av Lazenby själv och när jag pratade med honom på SciFiWorld för några år sedan sa han:

Det var andra tider då när det kom till film. ”Easy Rider” var inne och James Bond passade inte riktigt in i den tiden. Jag fick rådet att tacka nej, för Bonds tid var på väg att gå över. Och dum som jag var följde jag det rådet.

I maj kan vi se ”Becoming Bond” som återberättar hela denna historia och ger oss roliga tillbakablickar på Lazenbys unga år. Dokumentären kommer, enligt Lazenby själv, bjuda på drama, romantik, humor, sex, droger, våld och oväntade vändningar.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password