The Dark Tower (2017)

Action Äventyr Fantasy

En poster för ”The Dark Tower” har släppts!

Trots att en ofärdig trailer läckte online redan i oktober har vi ännu inte fått se en riktig trailer för filmen! Medan vi väntar så får vi nöja oss med den första officiella poster för Columbia Pictures och MRC:s ”The Dark Tower”! Se till att spara ned den och vända den för att se Matthew McConaugheys The Man in Black och fler mystiska karaktärer. Själva byggnaderna skapar konturen på det mörka tornet självt. Vilket du kan se här!

The Dark Tower” är baserad på Stephen Kings 7 böcker långa bokserie, men är inte en rak adaption av dessa. Nikolaj Arcel regisserar filmen, i vilken vi ser Idris Elba som Roland, Tom Taylor som Jake, och Matthew McConaughey som Walter Padick, aka Man in Black.

The Dark Tower” får premiär den 28 juli, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password