Vinn ”Rouge One: A Star Wars Story” på blu-ray!!

Tävling

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Disney Sverige anordnat en ”Rogue One: A Star Wars Story”-tävling.

Vinster i potten: 3 st. ”Rogue One: A Star Wars Story” på blu-ray! ”Rogue One: A Star Wars Story” släpps på Blu-ray och DVD den 12 april!

[toggles behavior=”accordion”]
[toggle title=”⇓Klicka här för att läsa mer om Rogue One: A Star Wars Story”]

I en tid fylld av konflikter slår sig en grupp osannolika hjältar sig samman för att genomföra ett livsfarligt uppdrag: att stjäla ritningarna till Dödsstjärnan, Imperiets ultimata förstörelsevapen. Det här är en av de viktigaste händelserna i Star Wars historia och för samman vanliga människor, vilka valt att utföra extraordinära handlingar, och genom detta bli del i något som är större än de själva.


[/toggle]
[/toggles]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 12/04-2017.

TÄVLINGSFORMULÄR
OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2017-04-12 12.00

Lycka till!

Köp eller hyr
Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo
När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 12 april 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

© 2017 Lucas Film/Walt Disney Pictures


Tävlingen pågår till och med 2017-04-12 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password