Limited Edition: The Empire Pictures Blu-ray Collection!!

Limited Editions

Alla vi som växte upp och älskade skräckfilmer och andra kultfilmer från 80-talet har verkligen något att se fram emot. Hur många av oss älskade inte alla ostiga och överlag väldigt b filmer från Empire Pictures. Detta var ett bolag som skapades av producenten och regissören Charles Band 1983. Och denna omtalade studio och distributör låg bakom en flod av otroliga, fantasirika och framgångsrika skräck, sci-fi och fantasy filmer. Många av dessa har sedan dess blivit väldigt ansedda och omtalade filmer i respektive genre.

Nu, som en gåva till alla er Empire fans där ute, kommer Band och Full Moon (i samarbete med Shout! Factory) släppa The Empire Pictures Blu-ray Collection, en massivt limiterad utgåva (producerad i endast 600 exemplar) som innehåller 18 filmer på 15 skivor paketerad i en snygg, stadig och elegant svart box pyntad med ett collage av originalposters från de olika filmerna. Inuti hittar man även en bok på 24 sidor.

De filmer vi hittar i boxen är följande:

METALSTORM

METALSTORM (3-D version)

THE DUNGEONMASTER

GHOULIES

TRANCERS

ELIMINATORS

CRAWLSPACE

FROM BEYOND

TERRORVISION

TROLL

DOLLS

PRISON

CELLAR DWELLER

CATACOMBS

GHOST TOWN

GHOULIES 2

ROBOT JOX

ARENA

The Empire Pictures Blu-ray Collection, som kommer att gå lös på 250 dollar släpps officiellt den 5 maj och kan förhandsboka från och med den 28 april. Ingen av dessa boxar kommer att sälja utanför www.FullMoonDirect.com!!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password