”Alien: Covenant” Easter Egg leder till ny teaser!!

Trailers

20th Century Fox släppte ytterligare en ny trailer för ”Alien: Covenant” under kvällen. Här får du lov att hålla ögonen öppna i slutet för ett alldeles speciellt ”Alien: Covenant” Easter egg! Fans ombeds att leta på Instagram efter hashtaggen i slutet av trailern: #emohemekat. Du kan se trailern här nedanför och under den så inkluderar vi Instagraminlägget med ytterligare en ny teaser. Spana in den och lyssna extra noga på videons musik!

I filmen möter vi återigen David (Michael Fassbender), en android som blir besatt av skapelsekraften och var den som släppte ut det svara DNA:t. Hans huvud överlevde i slutet på filmen och han fördes bort av Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) till ingenjörernas hemplanet. Dock vet vi ännu inte vad som hände med Shaw, även om det är bekräftat att hon dyker upp i någon sorts form i filmen. Dock är David den enda innevånaren på den nya, dödliga, planeten när Covenants besättning dyker upp.

Katherine Waterston (”Inherent Vice”, ”Jobs”, ”The Babysitters”) leder den nya styrkan tillsammans med Demian Bichir och Danny McBride (“Eastbound and Down”), så väl som Alex England (”Gods of Egypt”), Billy Crudup, Amy Seimetz (”A Horrible Way to Die”, “The Killing”), Jussie Smollett (“Empire”), Carmen Ejogo, och Callie Hernandez (”Machete Kills”). James Franco har också bekräftats vara med i filmen.

På väg till en avlägsen planet på andra sidan av galaxen, upptäcker besättningen på koloniskeppet Covenant vad de tror är ett outforskat paradis, men som visar sig vara en mörk, och farlig värld — vars enda innevånare är den “syntetiska” David (Michael Fassbender), den enda överlevande av den misslyckade Prometheus-expeditionen.

Filmen får premiär den 19 maj, 2017.

 

#emohemekat

Ett inlägg delat av emoh_em_ekat (@emoh_em_ekat)

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password