Nya ”Twin Peaks” kommer visas på HBO Nordic i Sverige!

TV

När det snart är dags för premiären av nya ”Twin Peaks” så nås vi av nyheten att det blir HBO Nordic som kommer visa serien! Premiär blir det på den nya limiterade serien i 18 delar från SHOWTIME® den 22 maj och man inleder med ett 2-timmars dubbelavsnitt.

Nya TWIN PEAKS, skriven och producerad av seriens skapare och exekutiva producenter David Lynch och Mark Frost samt exekutivt producerad av Sabrina S. Sutherland, är i sin helhet regisserad av David Lynch och kommer att ha premiär exklusivt på HBO Nordic i Sverige, Danmark, Norge och Finland den 22 maj.

Twin Peaks är en av tv-historiens mest banbrytande och inflytelserika serier, och den nya SHOWTIME-serien utspelar sig 25 år efter att invånarna i den lilla nordvästra staden chockas av mordet på deras homecoming queen Laura Palmer.

I den hett efterlängtade nya Twin Peaks-serien återser vi en mängd originalskådespelare, bland andra Kyle MacLachlan som FBI Special Agent Dale Cooper. Dessutom tillkommer ett stort antal nya skådespelare.

TWIN PEAKS, 18 x 60 minuter, har premiär exklusivt på HBO Nordic 22 maj.

Hela originalserien Twin Peaks är tillgänglig på HBO Nordic.

Läs mer om mig på min Om-sida.

1 Comment

  1. Sjukt peppad på denna.. och skönt att man slipper vänta i månader som förr i tiden! xD

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password