Se teaser trailern för ”Thor: Ragnarok”!!

Trailers

Marvel Entertainment och Walt Disney Pictures har släppt en första teaser trailer för ”Thor: Ragnarok”! Spana in den här nedanför!

I  Marvel Studios ”Thor: Ragnarok”, är Thor inlåst på den andra sidan av universumet utan sin mäktiga hammare och finner sig i en kamp mot tiden för att nå fram till Asgard och stoppa Ragnarok – förintelsen av hans hemvärld och den Asgardiska civilisationen – som kommer via ett nytt mäktigt hot i form av den hänsynslösa Hela. Men först måste han överleva i en gladiatortävling som ställer honom öga mot öga med sin tidigare bundsförvant och tillika Avengersmedlem – Hulken!

I ”Thor: Ragnarok” ser vi återigen Chris Hemsworth som Thor, med Tom Hiddleston som Loki, Mark Ruffalo som Hulken, Idris Elba som Heimdall och Sir Anthony Hopkins som Odin. I filmen medverkar också Cate Blanchett som Hela, Tessa Thompson som Valkyrie, Jeff Goldblum som Grandmaster och Karl Urban som Skurge. Här ser vi också Sam Neill. Och slutligen, som det hintades om i slutet på hans solofilm, så kommer Benedict Cumberbatchs Doctor Strange slå sig i lag med Åskguden för att ta itu med Loki.

För regin står Taika Waititi och Kevin Feige producerar och får sällskap av exekutive producenterna Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Thomas M. Hammel och Stan Lee. Manuset är skrivet av Stephany Folsom, Craig Kyle, Eric Pearson och Christopher Yost.

Thor: Ragnarok” dundrar in på biograferna den 3 november, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password