En första trailer för Stephen Kings ”The Mist” tv-serie!

Trailers TV

Ett årtionde efter Frank Darabonts adaption av den klassiska Stephen King novellen “The Mist”, som hade ett nytt slut som verkligen delade publiken i två läger, kommer nu historien tillbaka som en tv-serie på Spike TV.

Dock är den 10 avsnitt långa första säsongen, skriven och exekutive producerad av Christian Torpe, ett mycket större steg från novellen och showrunnern beskriver serien som ‘en skruvad kusin’ till original materialet.

I denna verkar hotet inte vara monster inuti dimman, utan dimman självt, som orsakar hallucinationer som får karaktärerna att ge efter för sina värsta våldsamma och mordiska tendenser.

Morgan Spector, Frances Conroy, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Dan Butler, Luke Cosgrove, Danica Curcic, Okezie Morro, Darren Pettie, Russell Posner, och Isiah Whitlock Jr. medverkar i serien som får premiär torsdagen den 22 juni på Spike.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password