Sylvester Stallone återvänder för ”Escape Plan 3”

Blogg Film Nyheter

Även fast han just klivit av Expendables franchisen, ångar Sylvester Stallone på i full fart och förvandlar 2013-års ”Escape Plan” till en serie. Deadline rapporterar att Stallone kommer att återvända som säkerhetsexperten Ray Breslin i ”Escape Plan 3”, till och med innan kamerorna slutat rulla på inspelningen av ”Escape Plan 2: Hades” denna vecka.

Escape Plan 3” har fått grönt ljus av Emmett/Furla/Oasis Films bossar Randall Emmett och George Furla, med del 2:s regissör Steven C. Miller återigen i registolen tillsammans med seriens manusförfattare Miles Chapman.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password