Dolph Lundgren ansluter sig till ”Aquaman”-filmen!!

Blogg Film Nyheter

Ytterligare ett namn har lagts till ”Aquaman” rollistan enligt THR. Dolph Lundgren kommer att ansluta sig till de andra skådespelarna i Warner Bros. Pictures kommande film. I ”Aquaman” kommer vi kunna se återkomsten av Jason Momoa i titelrollen, efter att ha gjort en kort debut i ”Batman v Superman: Dawn of Justice”. Dock förväntas han spela en mycket större roll i den kommande ”Justice League”, vilken får premiär den 17:e november, 2017. Här kommer vi även kunna se introduktionen av Heard som Mera, Atlantis drottning.

Dolph Lundgren kommer att spela “Kung Nereus av kungadömet Xebel, som tar Mera som sin egen och vill döda Aquaman.” Nereus första framträdande i DC Comics universumet var i Aquaman #19 (April, 2013) skapad av Geoff Johns och Paul Pelletier.

Ytterligare skådespelare i filmen inkluderar Nicole Kidman som Aquamans mor, Atlanna, Temuera Morrison som Aquamans far, Patrick Wilson som Aquamans bror, Orm (aka Ocean Master), med Yahya Abdul-Mateen II som Black Manta och Willem Dafoe som Vulko.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password