Star Wars: The Last Jedi (2017)

Action Äventyr Fantasy

Se ”Star Wars: The Last Jedi” trailern!!!

Walt Disney Pictures och Lucasfilm har släppt en första teaser trailer för  en högt efterlängtade uppföljaren ”Star Wars: The Last Jedi”, den åttonde filmen i Star Wars sagan. Se den här nedanför tillsammans med en ny poster i galleriet under trailern!

Star Wars: The Last Jedi” är skriven och regisserad av Rian Johnson (Brick, Looper) och fortsätter historien man startade i ”Star Wars: The Force Awakens”, och välkomnar tillbaka Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John BoyegaLupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, och Andy Serkis. Nya ansikten i filmen inkluderar Benicio Del Toro, Laura Dern, och nykomlingen Kelly Marie Tran.

Premiär blir det den 15 december, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password