Dylan O´Brien är tillbaka i ”American Assassin” trailern!

Trailers

CBS Films har släppt trailern för deras kommande film ”American Assassin”, i vilken vi ser Dylan O’Brien som en vapenglad black ops rekryt. Spana in trailern här nedanför!

Filmen är regisserad av Michael Cuesta efter ett manus av Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwick och Marshall Herskovitz. I filmen ser vi också Michael Keaton, Sanaa Lathan, Shiva Negar, Scott Adkins och Taylor Kitsch.

American Assassin” följer Mitch Rapps (Dylan O’Brien) karriär som en black ops rekryt inom CIA som blir tränad av kalla kriget veteranen Stan Hurley (Michael Keaton). Paret får i uppdrag av CIA bossen Irene Kennedy (Sanaa Lathan) att undersöka en våg av tillsynes slumpmässiga attacker på både militära som civila mål. Tillsammans upptäcker de tre ett mönster i våldet som leder dem ut på ett gemensamt uppdrag tillsammans med en dödlig turkisk agent (Shiva Negar) för att stoppa en mystisk operatör (Taylor Kitsch) vars mål är att starta ett världskrig i mellan östern.

Amerikansk premiär blir det den 15 september, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password