Premiärexplosion på HBO Nordic!!

Blogg TV
Sista säsongen av HBO:s storslagna dramaserie
 

För sju år sedan försvann 140 miljoner människor från jordens yta. Kommer vi någonsin att få reda på varför? Är det möjligt att det sker igen? HBO:s prisade dramaserie The Leftovers är äntligen tillbaka med en tredje och sista säsong. Se ett nytt avsnitt varje måndag.

 
 
Alla säsonger finns tillgängliga Alla säsonger finns tillgängliga
 
The Leftovers S1-3
 
 
Kommande höjdpunkter
på HBO Nordic
 
 
The Handmaid’s tale
 
 
Elizabeth Moss och Joseph Fiennes spelar huvudrollerna i denna nya helt fantastiska serie baserad på Margaret Atwoods science fiction-roman. Serien utspelar sig i en dystopisk framtidsversion av USA där ett inbördeskrig härjar och kvinnor har blivit förslavade och tvingas föda barn åt mäktiga män.
 
Premiär 26 april
 
 
 
 
Twin Peaks
 
 
Den nya serien från Showtime är producerad av David Lynch och Mark Frost och fortsätter berättelsen om den nordvästra småstaden som chockades av mordet på baldrottningen Laura Palmer. Många av skådespelarna från originalserien återvänder, inklusive Kyle MacLachlan som FBI-agenten Dale Cooper. Vi kan inte bärga oss.
 
Premiär 22 maj
 
 

Game of Thrones S7

 
Play video

Premiär 17 juli

Kampen om Järntronen fortsätter i sommar med den efterlängtade sjunde säsongen av HBO:s hyllade hitserie Game of Thrones. Se säsong 1-6 nu.

 

Fargo del 3

 
Play video

Premiär 20 april

Den tredje delen av Fargo utspelar sig år 2010 och handlar om syskonrivaliteten mellan Emmit Stussy och hans lite yngre bror Ray.

 

Bosch S3

 
Play video

Premiär 22 april

Den outtröttlige LAPD-detektiven Harry Bosch är tillbaka, redo för att ta sig an sitt svåraste fall någonsin. Hela den tredje säsongen blir tillgänglig samtidigt.

 

Silicon Valley S4

 
Play video

Premiär 24 april

De älskvärda nördarna i Silicon Valley är tillbaka i en fjärde säsong och Pied Piper-gänget står inför en mängd nya problem.

 

Berlin Station

 

Play video

Premiär 28 april

Richard Armitage (The Hobbit) spelar huvudrollen som en CIA-agent som anländer till Berlin med ett klart uppdrag: att få reda på vem som är ansvarig för en informationläcka inom argenturen.

 
Nyheterna du inte vill missa
 
 
Veep S6
 
 
Den nya säsongen av HBO:s Emmy-vinnande komediserie Veep är här, och ex-presidenten Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) gör vad som helst för att förbli relevant. Se ett nytt avsnitt varje måndag.
 
Veep S1-6
 
 
 
Guerrilla
 
 
Idris Elba (The Wire) är exekutiv producent och skådespelare i den nya dramaserien Guerrilla. Serien handlar om ett par vars relation och värderingar testas när de befriar en politisk fånge och bildar en radikal rörelse som kämpar för minoritetsrättigheter. Se ett nytt avsnitt varje fredag.
 
Guerrilla
 
 
 
Clique
 
 
Barndomsvännerna Holly och Georgia börjar på universitetet i Edinburgh tillsammans. Georgia blir en del av eliten och inbjuden till en hemlighetsfull värld av alfakvinnor. När Holly börjar misstänka att glamouren döljer mörka hemligheter gör hon vad som helst för att rädda sin själsfrände. Se hela säsong 1 nu.
 
Clique
 
 
Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password