Vinn suveräna ”Sing” på blu-ray!!

Tävling

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Universal (Sony) anordnat en ”Sing”-tävling.

Vinster i potten: 3 st. ”Sing” på blu-ray!

[toggles behavior=”accordion”]
[toggle title=”⇓Klicka här för att läsa mer om Sing”]

Från Illumination Entertainment, som också gjorde Husdjurens hemliga liv, kommer nu en animerad komedi som handlar om att hitta musiken som finns inom oss alla. I Sing ger Matthew McConaughey röst åt Buster Moon, en evigt optimistisk koala som ska anordna världens största sångtävling för att rädda sin konkurshotade teater. Vi möter också Reese Witherspoon som Rosita, en utarbetad och undervärderad mamma till 25 griskultingar som förtvivlat gärna vill släppa lös sin inre diva, Scarlett Johansson som Ash, ett punkigt piggsvin med en vacker röst bakom sitt taggiga yttre och Taron Egerton som Johnny, en ung gangstergorilla som inte vill följa sin familjs kriminella bana. Missa inte Sing – årets musikaliska komedi.

 Sing
(2016) on IMDb

[/toggle]
[/toggles]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 30/04-2017.

TÄVLINGSFORMULÄR
OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2017-04-30 12.00

Lycka till!

Köp eller hyr
Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo
När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 30 april 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

© 2017 Universal (Sony)


Tävlingen pågår till och med 2017-04-30 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password