Keira Knightley återvänder i internationell Pirates of the Caribbean 5 trailer

Trailers

Keira Knightleys Elizabeth Swann är tillbaka i en ny japansk trailer för ”Pirates of the Caribbean: Döda män talar inte” vilken du kan se här nedanför!

I filmen, som är regisserade av den norska regiduon Espen Sandberg och Joachim Rønning (”Kon-Tiki”), ser vi återkomsten av Johnny Depp som Jack Sparrow, Orlando Bloom som Will Turner och Geoffrey Rush som Barbosa. De får sällskap av Javier Bardem, som spelar filmens huvudantagonist, Kapten Salazar. Brenton Thwaites spelar en annan ny karaktär vid namn Henry, och även Paul McCartney har en roll i filmen.

Här kommer ett nytt äventyr med den något otursförföljde Kapten Jack Sparrow, som finner sig i än större olycka när dödliga spökpirater ledda av hans gamla fiende, de fruktade Katpten Salazar (Bardem), fly från Djävulstriangeln, bestämda att döda alla pirater till sjöss…inkluderat honom. Jacks enda hopp om överlevnad ligger i att söka efter Poseidons legendariska treudd, ett kraftfullt föremål, som ger dess ägare total kontroll över haven.

Pirates of the Caribbean: Döda män talar inte” får premiär den 26 maj, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password