”Krypton” teaser trailer anländer från Syfy

Trailers TV

Den första teaser trailern för Syfys kommande DC Comics serie ”Krypton”, en prequelshow som utspelar sig två generationer innan planetens förintelse, har släppts på nätet och du kan se den här nedanför!

Krypton” serien kommer att följa Supermans farfar — vars Hus av El blivit utstött och vanärat — och han måste kämpa för att återfå familjens ära och rädda sin älskade värld från kaos. Namnet Seg-El är en vinkning till Superman skaparen Jerry Siegel och en referens till John Byrnes miniserie från 80-talet, “The World of Krypton”.

I huvudrollen ser vi nykomlingen Cameron Cuffe som Seg-El, Supermans farfar. I rollistan ser vi också Georgina Campbell som Lyta Zod, som är en del av Kryptons militära kast och är dotter till General Alura Zod. Seg-El och Lyta Zod är mitt uppe i en hemlig, och förbjuden, relation.

Krypton” exekutive produceras av David S. Goyer (Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, The Dark Knight trilogin) via hans Phantom Four. Damian Kindler (Sleepy Hollow) fungerar som exekutive producent/showrunner; Colm McCarthy (She Who Brings Gifts, Peaky Blinders) kommer att regissera och exekutive producera piloten. Piloten är skriven av David S. Goyer & Ian Goldberg (Once Upon a Time, Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password