Se trailern för ”Marvel’s Cloak & Dagger”!

Trailers TV

Freeform har släppt en första trailer för deras kommande serie ”Marvel’s Cloak & Dagger” och du kan se den här nedanför!

Marvel’s Cloak & Dagger” är en historia om att växa upp baserad på Marvels älskade serietidningskaraktärer. Tandy Bowen (Olivia Holt) och Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) kommer från väldigt olika bakgrunder, och båda har vuxit upp med hemligheter som de aldrig vågat dela med någon annan. Serien är en samproduktion mellan Marvel Television och ABC Signature Studios. Joe Pokaski (Underground, Heroes) kommer att fungera som showrunner och exekutive producent, Jeph Loeb (Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Iron Fist), och Jim Chory (Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Iron Fist) kommer också att exekutive producera. Gina Prince-Bythewood (Love & Basketball) regisserar första avsnittet.

I serien ser vi också Andrea Roth (Rescue Me, Blue Bloods), Gloria Reuben (ER, Mr. Robot), Miles Mussenden (Bloodline, Queen Sugar), Carl Lundstedt (Grey’s Anatomy, Conviction) James Saito (Life of Pi, The Devil’s Advocate), och J.D. Evermore (True Detective, The Walking Dead).

Freeform har beställt 10 avsnitt som kommer få premiär tidigt 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password