Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition släpps i september!!

Smått & Gott

Otaliga fans av den evigt populära Fast & Furious-franchisen har något nytt att se fram emot i höst. Anki, robotik- och Artificiell Intelligens (AI)-företaget, tillkännagav idag Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition, som lanseras i september 2017. Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition kommer att sammanfoga de mest spännande elementen av det framgångsrika, robotiska kamp-racingspelet – en aldrig tidigare skådad nivå av anpassning och interaktion i ett fysiskt spel, drivet av kraftfull AI – blandad med den väldigt underhållande och otroligt karaktärsstarka världen som är Fast & Furious. Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition kommer att anlända i de danska / finska / norska / svenska butikshyllorna i september 2017.

”Vi har letat efter rätt varumärkespartnerskap för att hjälpa oss att höja vår robotiska racingupplevelse till nästa nivå av underhållning och vad passar då bättre än en av världens mest kända actionserier”, säger Boris Sofman, VD & medgrundare, Anki. ”Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition levererar den ultimata adrenalinrushen för miljontals Fast & Furios-fans och slår samman fiktionen i hitfilmerna – inklusive de ikoniska bilarna och karaktärerna – med videospelselement, fysiskt spelande och robotik.”

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition har två mycket detaljerade robotiska Supercars, baserade på de högoktaniga fordon som favoriseras av karaktärerna i filmerna, Doms Charger och Hobbs MXT. Varje Supercar är beväpnad med unika vapen, uppgraderingar, ljudeffekter och kontroller. Spelare kommer att kämpa vid sidan av och mot väletablerade karaktärer från filmerna, inklusive Dom, Hobbs, Letty och Tej. Deras ikoniska röster bringar de episka filmmomenten till liv, då spelare tävlar mot Toretto-crewet eller mot vänner och familjemedlemmar. Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition innehåller också en helt ny, exklusiv Fast & Furiois-bana, som ger ännu mer av spänningen i filmerna i ditt spel. Kör genom Power Zone och utlös en massiv explosion som oskadliggör närliggande motståndare.

”Som en av NBCUniversals mest älskade och varaktiga franchiser genom tiderna är vi extremt selektiva när det gäller att identifiera de varumärken vi samarbetar med för att licensiera Fast & Furious-titeln”, säger Manuel Torres Port, Executive Vice President, Worldwide Consumer Products, Universal Brand Development. ”Efter att ha upplevt den revolutionerande tekniken och gameplayen som Anki OVERDRIVE erbjuder, kom beslutet att arbeta med Anki för att skapa en ny och innovativ version av hur fansen kan uppleva världen Fast & Furious som ett självklart val. Vi är stolta över att lägga Anki till vår växande lista av marknadspartners för franchisen. ”

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition kommer att vara kompatibel med ekosystemet Anki OVERDRIVE, inklusive Anki OVERDRIVEs bilar och banor. Spelet kommer att kräva en separat, gratis nedladdningsbar Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition-app på kompatibel enhet.

Mer om Anki OVERDRIVE
Med teknik som är så avancerad att den känns som framtiden är Anki OVERDRIVE världens mest intelligenta battle-racingsystem. Använd din mobila enhet för att ta kontroll över robotiska Supercars, drivna av en kraftfull A.I och utrustade med dödliga strategier. Oavsett banan du bygger, lär de sig den. Vart du än kör, kommer de att jaga dig. Ju bättre du spelar, desto bättre blir de. Oavsett om du slår A.I-motståndarna eller vänner, är dina taktiska alternativ obegränsade. Och med kontinuerliga mjukvaruuppdateringar förblir matcherna spännande. Anpassa vapen. Byt ut bilar. Bygg nya banor. Detta är lätt att plocka upp och komma igång med, men nästan omöjligt att lägga ner. Hittills har Anki OVERDRIVE fans kört 7,2 miljoner km, spelat 5,2 miljoner timmar och byggt 215 000 olika banor.

Håll dig uppdaterad kring @Anki-nyheter genom att hålla kontakten med oss på: Twitter.com/AnkiFacebook.com/Anki, YouTube.com/Anki, & Instagram.com/Anki!

Om Anki
Anki utnyttjar kraften i robotteknik och artificiell intelligens för att ge magiska upplevelser som driver fram gränserna för mänskliga erfarenheter. Grundat 2010 av tre Carnegie Mellon Robotics Institute-kandidater, skapar Anki konsumentupplevelser med hjälp av avancerad teknik som en gång var begränsad till robotik-laboratorier och forskningsinstitut. Tre år i rad har Fast Company utsetts Anki till en av de tio mest innovativa företagen inom robotteknik. Försäljningen av Anki OVERDRIVE och Cozmo har katapulterat bolagets produkter in i kategorin av topp-fyra bästsäljande premiumleksaker (över 75$) under julhandeln 2016, enligt NPD-gruppen.

För mer information, besök www.anki.com.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password