Reaktioner på världspremiären av ”Alien: Covenant”!

Blogg Evenemang Film

Alien Covenant” hade sin världspremiär i Londons Leicester Square igår kväll och på röda mattan kunde vi se Ridley Scott tillsammans med många av skådespelarna från filmen inkluderat Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup och Danny McBride.

Här kommer också några tweets från fans och journalister som var bland de lyckliga som fick se ”Alien: Covenant”. Från vad jag kan höra så är det överlag positiv kritik för filmen; man tycker den är mer skrämmande än ”Prometheus”; skådespelarna och karaktärerna är bra men filmen är inte utan sina problem. Merparten av kritiken riktar sig mot Alien mytologin och vad som redan är etablerat i ”Alien” och ”Aliens” något man frångår i den nya filmen och istället ger oss en rak uppföljare till ”Prometheus”.

Det officiella embargot för ”Alien: Covenant” avslutas nu på lördag och efter det kommer vi kunna läsa riktiga recensioner på filmen och vad fansen tycker. ”Alien: Covenant” får svensk premiär den 17 maj!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password