Bli planetskötare i sommar!

TV

Snart kommer varmare tider och med det även Sommarlov i Barnkanalen. I år hyllar vi jordklotet lite extra, när programledarna Alexander Hermansson och Angelika Prick blir planetskötare tillsammans med alla sommarlovslediga barn. De bjuder som vanligt också på lek, bus och tv-serier, direkt från sommarlovsbussen i Malmö. Men allt är inte så fridfullt som det först verkar. Sommarlovsskuggan är nämligen tillbaka!

– Det känns så bra att vi i sommar ska bli planetskötare, vi måste bli bättre på att sköta om vår jord och miljön! Vi älskar vår planet, och jag är övertygad om att vi tillsammans kan göra mycket gott, säger Alexander Hermansson.

Alex och Angelika ser fram emot att lära sig mer om vad vi alla kan göra för att bli bättre på att ta hand om vår jord. Programledarna kommer träffa barn och vuxna som kan ge oss tips och ser fram emot att alla tittare ska engagera sig för att dra sitt strå till stacken som planetskötare under sommaren.

I sommar dyker också en välbekant figur upp från förra årets Sommarlov. Någon har nämligen stulit Sommarskuggsdräkten och frågan är vem som gömmer sig i den denna gång?

Direktsändningarna äger rum inför publik vid Scaniabadet i Malmö och i programmet visas även en rad nya tv-serier. Som vanligt gästas Sommarlov av sommaraktuella gäster och varje fredag dyker välkända artister upp för att bjuda på livemusik. Man kan besöka sommarlovseventet måndagar-fredagar.

Sommarlov sänds varje dag i Barnkanalen kl 9.00 och 18.30 från måndag 12 juni till fredag 18 augusti. Avsnitten går även att se i Barnplay – på barnkanalen.se och i Barnkanalens app.

Foto: Janne Danielsson/SVT.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password