Första trailern för Seth MacFarlanes ”The Orville”

Trailers TV

FOX har släppt en trailer för deras kommande ”The Orville” vilken ger oss en första titt på den sci-fi komedin från den hyllade exekutive producenten och skaparen Seth MacFarlane (Family Guy, Ted) och regissören Jon Favreau (The Jungle Book, Iron Man).

The Orville” är en tv-serie som utspelar sig 400 år in i framtiden och följer rymdskeppet Orvilles äventyr då dess, besättning bestående av både människor och utomjordingar står, inför yttre rymdens alla faror och underverk, samtidigt som man också måste ta itu med alla vardagliga problem.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password