Första teasertrailern för ”Borg” är här!

Trailers

Så har SF Studios och Nordisk Film släppt en första teaser för kommande ”Borg”. I filmen ser vi Sverrir Gudnason som Björn Borg och hans ärkerival John McEnroe spelas av ingen mindre än Shia LaBeouf. Se trailern här nedanför!

”Borg” är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt. En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe och om hur deras rivalitet kom att engagera en hel värld.

Borg” regisseras av Janus Metz Pedersen och i övriga roller ser vi bland andra Stellan Skarsgård och Tuva Novotny. Premiär blir det den 15 september, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password