Xenomorphs och specialeffekter från ”Alien: Covenant” – Mer bakom kulisserna med Adam Savage

Blogg Film

Tested och Adam Savage är tillbaka med ännu en bakom kulisserna video från ”Alien: Covenant”. Den senaste videon fokuserar på specialeffekterna och användandet av de praktiska scenerierna med en intervju med Neil Corbould, Visual Effects Supervisor.

I videon ser vi också segment om monstereffekterna i ”Alien: Covenant” med interjuer med Odd Studio grundare och Creature Effects Supervisor, Adam Johansen, och Damian Martin, Creature Effects Workshop Supervisor.

“Adam Savage utforskar de massiva scenerierna på inspelningen av Alien: Covenant och pratar med visual effects supervisor Neil Corbould om återkomsten av praktiska effekter för att komplimentera CGI effekter vid skapandet av stora filmer. Adam blir också närgången med väldigt bekant rekvisita från Alien universumet när han besöker verkstaden där man gör filmens mosnter!”

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password