Första ”Star Trek Discovery” trailern har släppts!

Trailers

Efter det första officiella fotot har nu CBS gett oss den första trailern för kommande ”Star Trek Discovery”. Du kan se den här ovanför! Den bjuder oss en första titt på Discoverys besättning, de nya uniformerna och en helt ny design på Klingon rasen.

I trailern ser vi Sonequa Martin-Green som First Officer Michael Burnham och Michelle Yeoh som Captain Philippa Georgiou.

Med ombord är också Jason Isaacs, Doug Jones, Anthony Rapp, Terry Serpico, Maulik Pancholy, Sam Vartholomeos, Mary Wiseman, James Frain, Chris Obi, Mary Chieffo, Shazad Latif, Rekha Sharma, Kenneth Mitchell, Clare McConnell, Damon Runyan, och Rainn Wilson.

I serien kommer vi se ett nytt skepp, nya karaktärer och nya uppdrag, samtidigt som man tar till sig samma ideologi och hopp för framtiden som har inspirerat en generation av drömmare och de som får saker och ting gjorda.

Alex Kurtzman, Bryan Fuller, Heather Kadin, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts, Akiva Goldsman, Rod Roddenberry och Trevor Roth fungerar som exekutive producenter.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password