Se första trailern för ”Young Sheldon”

Trailers TV

Här kommer en första titt på den kommande serien ”Young Sheldon” som släppts av CBS. I trailern kan vi se Iain Armitage som den unga versionen av Sheldon Cooper, karaktären som gjort känd av skådespelaren Jim Parsons i tv-serien ”The Big Bang Theory”. Den nya serien har Parsons som den vuxna Sheldon och det är hans berättarröst som delar med sig av historier från hans barndom och som han berättat under originalseriens gång. Laurie Metcalfe spelar Sheldons mamma i ”The Big Bang Theory”, och hennes riktiga dotter Zoe Perry spelar den yngre versionen av den karaktären. Rösten är skrämmande lik!. Spana nu in trailern här nedanför!

I ”Young Sheldon” ser vi också Lance Barber, Raegan Revord och Montana Jordan.

Serien får premiär den 25 september, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password