Sista trailern innan premiären av ”The Mummy”

Trailers

Universal Pictures har släppt en farfylld sista trailer för deras kommande film ”The Mummy”, i vilken vi ser Tom Cruise i början på ett nytt monsteruniversum. Spana in trailern här nedanför!

Tom Cruise har huvudrollen i en spektakulär, alldeles ny bioversion om legenden som fascinerat kulturer över hela värden sedan början på civilisationen: Mumien.

Säkert begravd i en krypta under en oförsonlig öken, vaknar en en gammal drottning (Sofia Boutella) vars öde orättvist togs ifrån henne, till liv i vår moderna värld. Inom sig ruvar hon på en illvilja som vuxit under årtusenden och fasor som trotsar mänsklig fattningsförmåga.

Från ödesmättade sanddyner i Mellanöstern till gömda labyrinter under dagens London, ger oss ”The Mummy” en överraskande intensitet, förundran och spänning i en fantasirik ny tagning som för med sig en ny värld av gudar och monster.

I ”The Mummy” ser vi också Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People vs. OJ Simpson) och Russell Crowe (GladiatorA Beautiful MindMan of Steel) som Dr. Jekyll/Mr. Hyde.

The Mummy” är regisserad av Alex Kurtzman, som också producerar tillsammans med Chris Morgan (Fast & Furious serien, Wanted) och Sean Daniel (The Mummy trilogin, The Best Man serien). Jon Spaihts (Prometheus) skrev manuset, och Bobby Cohen exekutive producerar. Detta är den första planerade filmen i Universal Monsteruniversum med planer för ”The Wolfman”, ”The Invisible Man”, ”Bride of Frankenstein”, och ”Van Helsing” som alla är under olika stadier av utveckling.

The Mummy” får premiär den 9 juni, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password