“The Dark Tower” TV-serien blir en ursprungshistoria med Idris Elba

Blogg Nyheter TV

När det meddelades att Stephen Kings ”The Dark Tower” äntligen skulle bli film, så var en TV-serie alltid med i diskussionerna. Dock måste man nog vänta tills filmen har haft premiär nästa månad innan man vet framtiden för franchisen. Dock kan alla vi Kings fans glädja oss över att en TV-serie kommer att vara en del av den framtiden.

När manusförfattaren/producenten Akiva Goldsman nyligen pratade med Deadline, så avslöjade han att manusprocessen redan har börjat, och att Idris Elba definitivt kommer var en del av serien.

Det första avsnittet är skrivet, och vi hoppas kunna vidhålla Ron Howards originalidé om att mixa plattformer, något som var revolutionerande för 10 års sedan men som nu är något andra har gjort,” sa Goldsman. “Idris är absolut en del av detta, och om filmen är Roland Deschain Revolvermannen, så är serien hans ursprung, baserat på den fjärde boken i serien, Wizard and Glass.”

Nästa månads film är ingen rak adaption av någon av böckerna i serien från författaren Stephen King utan istället “en fortsättning på canonen” av historien presenterad i böckerna.

Den sist Revolvermannen, Roland Deschain (Idris Elba), har varit låst i en evig strid med Walter O’Dim, också känd som Mannen i svart (Matthew McConaughey), bestämd att förhindra honom från att rasera Det mörka tornet, vilket håller ihop universumet. Med världars öde som insats, kommer det goda och det onda kollidera i den ultimata striden.

Fran Kranz, Jackie Earle Haley, Abbey Lee, och Kathryn Winnick medverkar också i filmen.

The Dark Tower är regisserad av Nikolaj Arcel och producerad av Akiva Goldman, Ron Howard, Brian Grazer, och Erica Hughes.

Svensk premiär blir det den 16:e augusti, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

2 Comments

  1. Härligt med lite goda nyheter!

    Reply
    • Ja det är det verkligen! Hoppas bara det håller hela vägen också!!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password