Bevaka filmen

A Wrinkle In Time (2018)

Äventyr Familj Fantasy

Se den episka trailern för “A Wrinkle in Time”!!

Jag har tidigare hört talas om boken bakom filmen ”A Wrinkle in Time” men aldrig läst den. Boken är skriven av Madeleine L’Engle, och publicerades 1963, och är en unik mix av sci-fi, kosmisk-skräck, och att växa upp. Disney har jobbat på en filmadaption och nu har denna hänförande trailern dykt upp! Spana in den här ovanför!

Synopsis: Meg Murry och hennes lillebror, Charles Wallace, har varit utan sin far, vetenskapsmannen Mr. Murry, i fem år, ända sedan han upptäckte en ny planet och använde sig av ett koncept känt som en tesserakt för att resa dit. Med sällskap av Megs klasskamrat Calvin O’Keefe och guidad av tre mystiska astralaresenärer kända som Mrs. Whatsit, Mrs. Who och Mrs. Which, ger sig barnen ut på en farlig resa till planeten som besitter all ondska i universum.

A Wrinkle in Time” är regisserad av Ava DuVernay från ett manus av Jennifer Lee; och i filmen ser vi Chris Pine, Reese Witherspoon, och Gugu Mbatha-Raw. Amerikansk premiär blir det den 9:e mars, 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password