Star Wars: The Last Jedi (2017)

Action Äventyr Fantasy
9

Otrolig

8

User Avg

Star Wars: The Last Jedi karaktärsposters har släppts!

Efter deras presentation vid D23 Expo, har Lucasfilm och Walt Disney Studios nu släppt några karaktärsposters för ”Star Wars: The Last Jedi”, i vilka vi ser John Boyega, Daisy Ridley och fler! Spana in dem i galleriet här nedanför!

Star Wars: The Last Jedi” är skriven och regisserad av Rian Johnson (Brick, Looper) och fortsätter historien man startade i ”Star Wars: The Force Awakens”, och välkomnar tillbaka Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John BoyegaLupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, och Andy Serkis. Nya ansikten i filmen inkluderar Benicio Del Toro, Laura Dern, och nykomlingen Kelly Marie Tran.

Premiär blir det den 15 december, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password