Atari släpper bilder på deras kommande Ataribox!

Spel

Vi har känt till att spelföretaget Atari är på gång att kliva in i konsolvärlden igen med sin kommande ”Ataribox”. Nu har man släppt de första bilderna på  konsolen och vad kan man säga annat än att den flörtar hårt med sitt förgångna!

Man kommer att släppa två olika upplagor av enheten, en med den klassiska träfronten från Atari 2600 och en modern med glasfinish. Som ni kan se av bilderna så har enheten 4 USB-portar, HDMI, SD-kort och Ethernet. Atari har inte avslöjat mycket om enhetens spel men har släppt följande uttalande: ”vi kommer att leverera klassiskt spelinnehåll, [så väl som] moderna spel.”

Vill du läsa mer om enheten så klicka här.

Kommer ni införskaffa Ataris nya konsol?

Läs mer om mig på min Om-sida.

2 Comments

  1. Reply
  2. Jonny CrazyMonkey Olsson!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password