Se trailern för den barnförbjudna komedin “The Layover”

Trailers

En första trailer har anlänt för den barnförbjudna komedin “The Layover”, vilken är  William H. Macys andra film som regissör. I filmen ser vi Kate Upton och Alexandra Daddario som ett par livslånga vänner som bestämmer sig för att undvika sina problem genom att ta semester.

Snart får de veta att deras plan har dirigerats om på grund av en orkanvarning, och de råkar i luven på varandra över samma kille (Matt Barr) under deras resestopp i St. Louis. Matt Jones, Rob Corddry, Kal Penn och Molly Shannon medverkar också i filmen som får amerikansk premiär den 1:a september, 2017.

Spana in trailern här ovanför!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password