Internationell poster och nya bilder från ”Thor: Ragnarok”

Bilder Posters

En ny internationell poster för ”Thor: Ragnarok” har släppts som sammanför många av huvudkaraktärerna. Här får ni också några nya bilder från filmen. I den första ser vi Jeff Goldblum som The Grandmaster och i den andra ser vi Thor och Loki på jorden där de söker efter Oden.

I  Marvel Studios ”Thor: Ragnarok”, är Thor inlåst på den andra sidan av universumet utan sin mäktiga hammare och finner sig i en kamp mot tiden för att nå fram till Asgard och stoppa Ragnarok – förintelsen av hans hemvärld och den Asgardiska civilisationen – som kommer via ett nytt mäktigt hot i form av den hänsynslösa Hela. Men först måste han överleva i en gladiatortävling som ställer honom öga mot öga med sin tidigare bundsförvant och tillika Avengersmedlem – Hulken!

I ”Thor: Ragnarok” ser vi återigen Chris Hemsworth som Thor, med Tom Hiddleston som Loki, Mark Ruffalo som Hulken, Idris Elba som Heimdall och Sir Anthony Hopkins som Odin. I filmen medverkar också Cate Blanchett som Hela, Tessa Thompson som Valkyrie, Jeff Goldblum som Grandmaster och Karl Urban som Skurge. Här ser vi också Sam Neill. Och slutligen, som det hintades om i slutet på hans solofilm, så kommer Benedict Cumberbatchs Doctor Strange slå sig i lag med Åskguden för att ta itu med Loki.

För regin står Taika Waititi och Kevin Feige producerar och får sällskap av exekutive producenterna Louis D’EspositoBrad WinderbaumVictoria AlonsoThomas M. Hammel och Stan Lee. Manuset är skrivet av Stephany FolsomCraig KyleEric Pearson och Christopher Yost.

Thor: Ragnarok” dundrar in på biograferna den 3 november, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password