Otrolig trailer för ”Iron Protector”!!

Trailers

En film som tidigare gick under titeln ”Super Bodyguard” heter nu ”Iron Protector” och kommer att släppas på DVD och Blu-ray i USA av  Well Go USA den 5:e september. Nu kan vi bjuda er på trailern till denna otroligt actionladdade film och du kan spana in den här ovanför!

Efter att hans klans mästare har dött, beger sig Wu-Lin till staden för att bli livvakt till dottern i den rikaste familjen i staden, Fei-Fei. När stadens farligaste gäng försöker kidnappa Fei-Fei, tvingas Wu-Lin att bekämpa dem ensam och upptäcker på vägen att en än mer ondskefull kraft håller på att ta över staden!

Iron Protector” är skriven och regisserad av Yue Song och i rollistan ser vi Wai-Man ChanCollin ChouYue SongXing Yu och Li YuFei.

Läs mer om mig på min Om-sida.

1 Comment

  1. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password