Se ett läckt filmklipp från Stephen Kings ”IT”

Filmklipp

Premiären av Stephen Kings ”IT” närmar sig och på biograferna i USA visar man upp ett exklusivt klipp från filmen. Detta klipp har läckts på nätet, och är filmat av någon i publiken, och nu kan du spana in det här ovanför. Här får vi oss en rejäl titt på Bill Skarsgårds Pennywise och han är faktiskt riktigt skrämmande!

När barn börjar försvinna i staden Derry, Maine, ställs en grupp av unga barn ansikte mot ansikte mot deras största skräck när de tvingas gå emot en ond clown vid namn Pennywise, vars historia av mord och våld daterar århundraden tillbaka i tiden.

I ”IT” ser vi Bill Skarsgård som historiens bov, Pennywise. En ensemble av unga skådespelare medverkar också i filmen, inkluderat Jaeden LieberherJeremy Ray TaylorSophia LillisFinn WolfhardWyatt OleffChosen JacobsJack Dylan Grazer och Nicholas Hamilton.

Andrés Muschietti regisserar filmen från ett manus av Chase Palmer & Cary Fukunaga och Gary Dauberman, baserat på boken av King.

Filmen får premiär den 8 september, 2017, och distribueras av Warner Bros. Pictures.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password