Adam Savage möter Alien: Covenants Xenomorph

Videos

Nej det var inte slut med förra videon heller, utan Adam Savage och hans team vid Tested fortsätter att utforska ”Alien: Covenant”! För att hjälpa till att marknadsföra dagens amerikanska släpp av filmen på DVD och Blu-ray, har nu Tested släppt en ny featurette som fokuserar på den praktiska Aliendockan man använde vid inspelningen av ”Alien: Covenant”.

“På inspelningen av Alien: Covenant, kommer Adam nära det animatroniska Xenomorphhuvudet som bars i filmen av  dockaktören. Medan vi ser detta huvud komma till liv och anfalla, så får vi samtidigt lära oss hur det tekniska fungerar då aktören ger liv åt denna nästan tre meter höga varelse.”

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password