Daredevil säsong 3 börjar spelas in i slutet på oktober!

Blogg Nyheter TV

Netflix förnyade ganska snabbt ”Daredevil” för en tredje säsong efter succén med andra säsongen, vilken introducerade Frank Castle, aka The Punisher, till det nuvarande Marvel TV universumet. ”Daredevil” säsong 3 har inte börjat spelas in ännu, men Charlie Cox har sagt att produktionen skulle starta under detta år. Nu verkar det som vi vet när det hela tar sin start, Matt Murdock kommer att återvända till Hells Kitchen under Halloween i år.

Enligt en ny rapport från MCU Exchange, så kommer Marvels Daredevil” säsong 3 börja spelas in i oktober i New York. Detta betyder att vi absolut kommer att få se serien återvända nästa år om än mot slutet av året. Här är vad deras reporter hade att säga om saken.

”Vi kan rapportera att den högt efterlängtade tredje säsongen av Daredevil kommer att start inspelningarna i oktober detta år, specifikt under månades senare veckor, enligt en källa som är nära produktionen. I tid för Halloween.”

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password