Ny featurette för Marvels ”Inhumans”

Trailers

Marvels kommande TV-serie ”Inhumans” har det verkligen tufft just nu och då har den inte ens släppts ännu! De flesta fans kan inte ens ta sig igenom en trailer utan att klaga över hur uselt det hela er ut och det gör teamet bakom serien väldigt obekväma och nervösa. 

Marvel vill helt klart att du skall se serien och för att försöka övertyga dig har de nu släppt en ny ”Första titt” promo! Featuretten innehåller korta intervjuer med showrunner Scott Buck och bossen för Marvel TV Jeph Loeb. Den inkluderar också lite nya bilder från själva serien.

Men det är klart, gillade du inte vad du såg tidigare, ja då kommer detta inte hjälpa dig att ändra uppfattning!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password