Se den första teaser trailern för ”Shenmue III”

Trailers

Det var vid 2015-års Sony E3 presentation som vi fick veta att utvecklaren Ys Net var redo att ge oss ”Shenmue III”. Men grejen med det hela var att man tänkte finansiera spelet via Kickstarter. Kampanjen var framgångsrik (man fick in mer än 6 miljoner dollar), men sedan blev det knäpptyst från Ys Net. Förra veckan landade nyheten att Deep Silver kommer att publicera ”Shenmue III”. Detta innebär att de kommer publicera både den fysiska och digitala utgåvan av spelet, vilka kommer att kunna spelas på PC och Playstation 4. Nu har PlayStation släppt den första trailern för ”Shenmue III”, och du kan se den här ovanför.

Den officiella Kickstartern (som nu är stängd för donationer) gav oss info om de första spelen, och vad vi kunde förvänta oss från ”Shenmue III”: “Då han tar sig från Japan till Kina för att hämnas sin fader, går Ryo Hazuki från att vara en pojke till att bli en man, och möter på nya vänner, likväl fiender, då han slutför sin Kung-fu träning. Shenmue 3 är den sanna uppföljaren till de klassiska open world action RPG-spelen, ”Shenmue” och ”Shenmue 2”. Skapad för moderna plattformer (PC och PlayStation 4) och byggt i Unreal 4, kommer ”Shenmue 3” fortsätta arvet efter ”Shenmue”. ”Shenmue 3” kommer att ha familjära element från sina föregångare och en ny fightmekanik för att nå en ny nivå av interaktiv historieberättande…Vår ambition är att leverera en ”Shenmue” upplevelse som kommer att dra till sig nykomlingar till serien så väl som fans med sin djupa historia och rika spelupplevelse.”  ”Shenmue III” förväntas få premiär under senare halvan av 2018, enligt Deep Silver officiella hemsida.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password