Krymp och se trailern för ”Downsizing”

Trailers

Paramount Pictures har släppt en trailer för Alexander Paynes ”Downsizing”, en film som länge varit under utveckling, i vilken vi ser Matt Damon (The Bourne IdentitySaving Private Ryan) och Kristen Wiig (GhostbustersSaturday Night Live). Spana in trailern för sci-fi komedin ”Downsizing” här ovanför!

Downsizing” visar vad som skulle kunna hända om, som en lösning på överbefolkning, en norsk vetenskapsman upptäckte hur man skulle kunna förminska människor så de blev 13 cm höga. Och under 200 år göra en global förändring från stor till liten. Folk upptäcker snart hur mycket längre pengarna räcker i en miniatyriserad värld, och med löftet om ett bättre liv, beslutar sig svenssonparet Paul Safranek (Matt Damon) och hans fru Audrey (Kristen Wiig) för att överge sina stressiga liv i Omaha för att bli små och flytta till ett nytt förminskat samhälle — ett val som triggar igång ett livsförändrande äventyr.

I filmen ser vi också Christoph Waltz (Django UnchainedInglorious Basterds), Hong Chau (Inherent ViceTreme), och Jason Sudeikis (We’re the MillersSaturday Night Live).

Regisserad av tvåfaldigt Oscarsbelönade Alexander Payne (NebraskaThe Descendants, Sideways) från ett manus av Payne och Jim Taylor, får ”Downsizing” premiär den 19:e januari.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password