Nya bakom kameran bilder från ”Cult of Chucky”

Bilder

Universal Pictures Home Entertainment har släppt en bunt bilder från ”Cult of Chucky”, den sjunde filmen i Child’s Play franchisen. Spana in ”Cult of Chucky” bilderna i galleriet här nedanför!

Cult of Chucky” släpps på Blu-ray och DVD den 3:e oktober tillsammans med en alldeles ny samling av alla sju filmerna i serien.

I filmen ser vi Brad Dourif, som än en gång lånar ut sin röst till titelns mördardocka, tillsammans med sin dotter Fiona, som repriserar sin roll som Nica Pierce från 2013-års ”Curse of Chucky”. Förutom dessa två återvänder även Alex Vincent som Andy Barclay från de två första ”Child’s Play” filmerna, tillsammans med Jennifer Tilly som Tiffany, från ”Bride of Chucky” och ”Seed of Chucky”.

Inlagd på rättspsyk de senast 4 åren är Nica Pierce (Fiona Dourif) felaktigt övertygad om att hon, och inte Chucky, mördade hela hennes familj. Men när hennes psykiatriker introducerar ett nytt terapiverktyg under hans gruppsessioner — en alltför bekant “Good Guy” docka med ett oskuldsfullt leende — börjar en rad av hemska mord ske på mentalsjukhuset, och Nica börjar undra om hon inte är galen trots allt. Andy Barclay (Alex Vincent), Chuckys nu vuxna nemesis från original Child’s Play, beger sig till Nica för att hjälpa henne. Men för att rädda henne måste han ta sig förbi Tiffany (Oscars®-nominerade Jennifer Tilly), Chuckys fru, som gör allt, hur dödligt och sjukt det än är, för att hjälpa sin älskade onda docka.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password