Nya bilder: Marvels “The Punisher” serie

Bilder

Marvel och Netflix vägrar fortfarande att släppa premiärdatumet bortom någon gång under 2017 för deras kommande TV-serie “The Punisher”. Idag har man släppt dussinet bilder från serien och du kan spana in dem här nedanför.

Synopsis: Efter att utkrävt hämnd på de ansvariga bakom hans fru och barns död, gräver Frank Castle (Jon Bernthal) fram en konspiration som går djupare än New Yorks kriminella undre värld gör. Nu känd i staden som The Punisher, måste han avslöja sanningen om de orättvisor som påverkar långt fler än hans familj.

Nu är det bara att vänta på att Marvel och Netflix skall släppa ett officiellt premiärdatum!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password