Hör Star Trek: Discoverys temasång!

Musikvideo

CBS har släppt en ny video för den kommande ”Star Trek: Discovery” i vilken vi ser kompositören Jeff Russo och en 60 manna orkester som framför seriens tema, vilken blandar bekanta strofer med helt ny musik. Lyssna till den här ovanför och gör dig redo för premiären av serien på Netflix den 24:e september!

I serien får vi följa Sonequa Martin-Green som First Officer Michael Burnham och Michelle Yeoh som Captain Philippa Georgiou.

Med ombord är också Jason IsaacsDoug JonesAnthony RappTerry SerpicoMaulik PancholySam VartholomeosMary WisemanJames FrainChris ObiMary ChieffoShazad LatifRekha SharmaKenneth MitchellClare McConnellDamon Runyan, och Rainn Wilson.

I serien kommer vi se ett nytt skepp, nya karaktärer och nya uppdrag, samtidigt som man tar till sig samma ideologi och hopp för framtiden som har inspirerat en generation av drömmare och de som får saker och ting gjorda.

Alex KurtzmanBryan FullerHeather KadinGretchen J. BergAaron HarbertsAkiva GoldsmanRod Roddenberry och Trevor Roth fungerar som exekutive producenter.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password