Ny ”Red Dead Redemption 2” trailer släppt av Rockstar Games

Trailers

Rockstar Games har släppt en andra trailer för ”Red Dead Redemption 2” och med den lite ny information om det efterlängtade spelet! Spana in trailern här ovanför!

Red Dead Redemption 2” kommer att berätta historien om den fredlöse Arthur Morgan och Van der Linde gänget då de rånar, slåss, och stjäl sig igenom det enorma och  oländiga hjärtat av Amerika för att överleva.

Utvecklat av skaparna till ”GTA V” och ”Red Dead Redemption”, är ”Red Dead Redemption 2” en episk historia om livet i Amerikas oförsonliga territorier.  Spelet enorma och atmosfäriska värld kommer också att lägga grunden för en alldeles ny online multiplayer upplevelse.

Denna Westernserie tog sin start 2004 med ”Red Dead Revolver”, vilken såld över 1.1 miljoner exemplar världen över. Det följdes av den ännu mera populära uppföljaren, ”Red Dead Redemption”, 2010 som sålde i över 6.5 miljoner ex världen över och mottog ”Årets spel” utmärkelser.

Red Dead Redemption 2” kommer att släppas till PlayStation 4 och Xbox One när det får premiär. Spelet skulle ha släppts senare i år men har nu skjutits upp till våren 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password