Minikonsol med Commodore 64-spel släpps 2018!

Trailers

I fotspåren på framgångarna med minikonsoler så som NES Classic och SNES Classic är det många som vill vara med på tåget. Detta har inneburit minikonsoler från Sega och Atari också. Suget efter att spela klassiska spel är stort och dessa nya konsoler är ett lätt sätt att få tillgång till alla dessa utgångna spel.

Nu är det dags för ytterligare en konsol och det är THE C64 Mini som är en minikonsol baserad på den populära hemdatorn från 80-talet, Commodore 64. Likt tidigare konsoler kopplas denna direkt till tv:n via HDMI, och handkontrollerna kopplar man via USB-portar.

I konsolen har man bland andra lagt in spel som: ”California Games”, ”Speedball 2: Brutal Deluxe”, ”Paradroid” och ”Impossible Mission”, och många fler.

THE C64 Mini kommer säljas under början av 2018 till ett rekommenderat pris på 79,99 euro.

Läs mer om mig på min Om-sida.

1 Comment

  1. ”Im loving it” som mc Donald skulle ha sagt Uridium spelet som visas i förgrunden var mitt favorit shoot em up spel – härligt att få chansen att spela det igen – hoppas Ratrace det urkultiga labyrintspelet hänger med C64:an https://en.wikipedia.org/wiki/Uridium

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password