Den nya ”Justice League” trailern är här!

Trailers

Warner Bros. Pictures har släppt en ny ”Justice League” trailer! Du kan se den nya ”Justice League” trailern här ovanför och lämna gärna en kommentar om vad du tycker!

I ”Justice League” ser vi Ben Affleck som Batman, Henry Cavill som Superman, Gal Gadot som Wonder Woman, Jason Momoa som Aquaman, Ezra Miller som The Flash, Ray Fisher som Cyborg, Willem Dafoe som Nuidis Vulko, Jesse Eisenberg som Lex Luthor, Jeremy Irons som Alfred Pennyworth, Diane Lane som Martha Kent, Connie Nielsen som Queen Hippolyta, Billy Crudup som Henry Allen, Amber Heard som Mera, Kiersey Clemons som Iris West, med J.K. Simmons som Commissioner Gordon, och Amy Adams som Lois Lane.

I ”Justice League” tar Batman hjälp av sin nyfunna kamrat Diana Prince, mer känd som Wonder Woman, för att möta ännu större fiender. Tillsammans jobbar de effektivt för att bygga ett team av superhjältar. Trots detta unika team av hjältar med Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash så kan det redan vara för sent att lyckas rädda planeten från en storskalig attack.

Filmen är regisserad av Zack Snyder (Batman v Superman: Dawn of Justice, Man of Steel), efter ett manus av Joss Whedon och Chris Terrio från en historia av Snyder och Terrio. Whedon regisserade ytterligare material för filmen och har översett dess färdigställande efter Snyders familjetragedi. ”Justice League” är producerad av Charles RovenDeborah SnyderJon Berg och Geoff Johns. Exekutive producenter är Jim RoweWesley CollerCurt KanemotoChris Terrio och Ben Affleck.

Justice League” får premiär den 17:e november.

Läs mer om mig på min Om-sida.

2 Comments

  1. Intresset över filmen sjönk markant

    Reply
  2. Rolig

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password